View Single Post
Staro 02.09.2010., 14:39   #1
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Napajanje Fortron Blue Storm II 500W ne radi

Evo ovako, imam ovo napajanje malo godinu i nekih 6 mjeseci, i nikada sa njim nisam imao problema. Odlučio sam prijeći na modularnog corsaira, pa sam fortrona stavio u prodaju... i neki dan nađem lika koji će uzeti... komp je super radio i navečer oko 10 sati ja ugasim lijepo komp, ištekam iz struje... isključim prekidač... i pričekao sam nekih 15 min, i odspojio napajanje lijepo i polako, skinuo ga, pazio sam da ga ne udarim ili slično... i stavio ga u kutiju... Ujutro sam stavio kutiju u ruksak i krenuo za Osijek... putovao sam nekih 30 minuta, i ruksak je cijeli put bio miran, nije bilo nekih udaraca niti bacanja, i slično. Dao sam liku napajanje, on ga je stavio u auto na sjedalo i otišao... Navečer mi javi da mu napajanje ne radi, kaže sve je probao, i nikako da proradi?? Mene sad zanima da li je moglo doći do nekog oštećenja prilikom mog transporta, ili je nešto bilo kad je spajao na komp, ili možda dok sam ja skidao napajanje sa kompa... Znam da je ovo sve nešto ne određeno... ali eto molio bih par savjeta što i kako??? Da napomenem nema napajanje garanciju, jer potječe iz bivšeg vemila
Goranbm je offline   Reply With Quote