View Single Post
Staro 01.09.2010., 13:45   #6
tomekk357
Premium
Moj komp

tomekk357's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
ma pricao sam sa ljudima iz adm-a di je disk kupljen, oni su me uputili na m-san, ekipa iz m-sana mi je rekla da u adm-u trazim da se reizda racun, na sto su ovi rekli da fizickoj osobi ne mogu reizdat racun, jer moguce je da su bas taj dan prodali milion wd-caviar blackova, na sto sam ja opet zvao m-san, pokusao vidijeti sa njima da li preko serijskog broja je moguce ostvarit garanciju, na sto su oni meni rekli da je taj disk adm mogo kupit od bilo kojeg drugog dobavljaca, tako da bez neke stele u nekom od servisa ovdje se mogu da izvijete j**** sa ovim diskom, a kad sam ga uzeo prije par mjeseci, u to vrijeme su se spusila u firmi dva greena od teru i braticu jedan blue isto od teru, tak da ne znam, mozda samo losa sreca il sta nemam pojma. Uglavnom poslo sam mail direktno wd-u, gara kod njih vrijedi do 2015 tako da se nadam da ce il oni moc zamjenit disk il mi bar isposlovat da mi njihov zastupnik za hr da novi. Kad smo kod toga, da li ko zna neki od programa s kojim bi mozda mogao izvuc nesto od podataka sa diska, jer jadan mali dio mi je jako bitan, a opet ne bi da mi to u servisu vade van jer oni to naplacuju masno.
tomekk357 je offline   Reply With Quote