LP
Imam jedan upit za sve hardver znalce.Naime,upalim pc...ali nema slike..neide u bios ....,jednostavno je crni ekran.Prilikom paljenja pc-a onako tu i tamo se na pocetku znade cuti neki glasni "snazni" zvuk koji traje oko 5 sec.Inace,ovo mi je ovako zadnjih tjedan dana.Sad prije par dana isto je bio ovaj problem,no upalio se pc nakon 30 - 40 pokusaja.I radio je,ali uvijek kad sam ga ugasio opet je bio isti problem sa paljenjem.I kad san ga palio ponekad se je znao sam ugasiti/pa upaliti.
Mislim da nije do grafulje,ramova,harda,a ni do napajanja.Isprobao sam bratovo napajanje na svome kompu i sve je isto..crni ekran,cuje se glasni prizvuk ponekad prilikom paljenja,,itd.Isprobao sam svoj hard na njegovom pc-u i radi.Isprobao sam njegovu graficku na mome pc-u i sve je isto.Od 3 rama koje imam,probao sam stavljat svakog posebno.
Mene zanima,na sto vam ovo smrdi ? Mozda neki utor na maticnoj ? A bi li sumnjivac mogao biti procesor,s obzirom na simptome koje sam naveo?
p.s. onaj snazni prizvuk o kojemu sam govorio nije bip-bip zvuk nego onako kao da jako jako puse ventilator...e tako nekakav zvuk
thx