View Single Post
Staro 27.08.2010., 21:21   #293
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
U ovom slucaju nije kriva Barca da je uznemiravala Mascherana, vec je on sam bio uznemiren i objavio je da zeli otici iz Engleske prije nego sto je krenuo klub za njim. Ne nijecem da je upravo mislio na Barcu kada je najavio odlazak, ali otisao bi on i u Italiju koliko mu je bilo lose radi kvocanja zenske. Jegiba, spanjolski jezik, fenomenalna klima, grad, stadion, momcad iz snova...jedino su navijaci bolji na Kopu.
Uto se desila prodaja Yaye i dokaz da je Romeu prezelen i tako se Barca odlucila za njega.
Cescov slucaj je druga prica, ali mora se uzeti u obzir da ga je Arsenal ukrao Barci radi povoljnijih zakona za mlade igrace.

Inace, koliko ti lose imas misljenje o Yayi toliko ja imam o Maschu, sirovina, trkac, a ne nogometas.... Yaya je majstor, zna s loptom, udarac, moze igrat stopera, najkompletniji dm uz Essiena. Ipak sam ga gledao 3 sezone pobozno....Taj je prijelaz zakuhao strvinar Seluk radi 6m € svojeg dijela transfera. Nije ni njega Barca htjela prodati, ali Barca ne brani igracu da ide ako nije zadovoljan....nikada...

Sto se tice para, pa Barca je stabilnija od Reala, samo sto Perez nije lud da to objavljuje u novinama ko Rossel jer zeli ocrniti Laportu i sebi dati kredita. Kak mozes biti stabilan nakon sto potrosis 340m €, a vec si bio 500m u minusu? Samo sto to vlasti pokrivaju kao sto je Zagreb pokrivao Dinamo. Pred nekoliko godina je Real gradu prodao zemljiste za 300m €, a onda ga je grad iznajmio nazad Realu za pazi sada ovo, 0 €. Hahaha
Sve su to Mamicevska posla....

EDIT: Masch je platio, slicno kao i Pranjic, 3m€ iz svoje place da bi dosao u Barcu. Znaci 22m ukupno, s time da ce 3 miliona Masch oprostiti Barci. Vec mi je drazi

Zadnje izmijenjeno od: Los Sam. 27.08.2010. u 21:42.
Los Sam je offline