...eto kao što u naslovu piše, radi se o tome da trebam dotične dvije stvari. Imam trenutno "običan" router D-link DSL584T i nazvao sam 0800 9000 da pitam na koji način mogu besplatno dobiti wireless router budući da više nisam ugovorom vezan. Radi se o tome da bi se susjed i ja spojili zajedno preko mog routera na internet jer njemu nisu stavili paricu i ne može nikako dobiti ADSL. Uzeli bi flat i to bi nas ispalo jeftinije nego da svatko od nas ima 1GB paket.
I sad jedan apsurd

: Čovjek u službi za korisnike mi kaže da ne mogu dobiti wireless router makar i obnovio pretplatu (btw. kod nas je T-com jedini operater pa smo osuđeni na monopol) i jedina opcija bi mi bila kupiti router. ALI! Da ako želim mogu raskinuti ugovor i nakon toga ga ponovno potpisati i dobijem besplatno wireless router uz ugovornu obvezu na neko vrijeme (neznam točno dal je 12 ili 18 mjeseci) i da... to mi nije smio reći, kaže
E sad, to znači da bih bio cca 14 dana bez interneta (što mi i nije problem) i rješio sam problem interneta.
Moje pitanje glasi:
Koji je
best buy USB wireless stick i gdje ga kupiti. Susjedova i moja kuća je odmaknuta svega metar i pol jedna od druge i djeli nas 3 zida (cca 10 metara udaljenost sve zajedno). Dal će takav stick bez problema u bilo kojim uvjetima imati dobar signal i dal se po vašem mišljenju ovo sve skupa isplati raditi?
Tnx unaprijed