View Single Post
Staro 23.08.2010., 12:03   #217
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ne može se spriječit prodaja najboljih igrača...alo ljudi,liga nam je šljam.Čim igrač dobije priliku ići negdje,taj i odlazi...jer je u suprotnom nezadovoljan i igra loše.Što se Hajduka tiče,Svaguša je totalna sirovina...al je Maminjo za njega Rambo!

Neznam,ali činjenica je da klub ide nekud,i mislim da su sve ove godine bile normalan,trnovit put do lige prvaka (nadam se)...i ja bi napucao Zajeca,pa kakve su ono igre...ma ajde.+ volio bi vidjet nekog drugog kako ode u London i odbije 15 milijuna eura,spakira kofere i natrag za ZG...jer traži 20...na kraju ih i dobije...evo i Mandžo zadnji primjer,odbijao je 7-8,tražio je 10! Na kraju Mandžo ipak otišao za 10...dok bi se netko drugi upišao u gaće na spomen 10 milijuna eura,u Londonu.

Šta je je,čovjek napravi posao.A to što je tempirana bomba i bez dlake na jeziku,meni predstavlja vrlinu,jer u današnjem društvu ako nisi veća budala ili veći mangup,najebeš...a novinari kao novinari,ne volim ih,zapravo imam vrlo nisko mišljenje o njima...mislim da su to gamad od ljudi koja samo čeka nekoga javno pljuvat.