Citiraj:
Autor bobanmilan
čovjek je već bio napisao da mu ne treba telefon! obzirom da mu za iskon uopće ne treba telefonska linija sam napisao da to riješi sa vlasnikom stana. t-com liniju neka vlasnik sam plaća ili neka je ukine ili zamrzne. da to ne bi tebi natovario ako ti ne treba.
a ti uzmi lijepo iskon.carnet, uštedi nešto kuna i surfaj bezbrižno. ja imam već preko pola godine iskon.trio carnet i nisam primjetio nikakva usporavanja iako dosta skidam
ja sam useljavao u novi stan u kojem nikada prije nije bilo telefona. došao tip iz iskona, nešto je mrdao u kutiji u stubištu, spojio sve u stanu, isprobao i otišao... 
|
a što onda treba? buniš čovjeka bez veze. "telefonska" linija je potrebna da bi mogao koristiti INTERNET, to što neće imati omogućenu uslugu telefonije, to je nešto sasvim drugo.
ili mora uvesti novu...
ili mora prenijeti postojeću...
i da, samo usput. DUO.Carnet je u bridge modu, a DUO tj. Iskon.ADSL (koji on želi uzeti) je u routing modu.
Možda se ne čini kao velika stvar, ali recimo spajanje na internet preko mobitela nije moguce u tom slucaju (HTC, iPhone...itd)