View Single Post
Staro 20.08.2010., 14:42   #337
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor morozinho Pregled postova
bit ce cupavo ovo sa Mirom. Samo da Mirko udje sa samopouzdanjem u mec i ja se ne bojim za njega

A sto se tice Lesnara on je za mene slucajni prolaznik u UFC jer takvi ljudi ne mogu dugo ostati na vrhu, on nije jedan Fedor ili Minotaur njega Velasquez gazi bez jebemti.
Covjek poput Lesnara, zbog njegovih dimenzija i fizickih predispozicija, je daleko od slucajnog prolaznika. Covjek ima hrvacku proslost i u na sveucilistu je bio vrhunski u tome, sad je jos stekao i dosta solidno znanje all round, i iako osobno zbog njegovih ispada i karaktera nisam mu fan kao ni mnogi koji mu zvizde nakon borbi jer se kretenski ponasa, mora se priznati da je prvak sa pokricem. Samo je tuzno da je nakon samo 2 borbe u UFC i ucinka 1 - 1 dobio sansu za naslov gdje je cisto razbio Randya, to mu je jedina 'mrlja', instant prvak = tipicno americanski.
Protiv Caina sigurno bude odlicna borba, ali mislim da Cain nema dovoljno 'kapitala' da ga sredi, iako se takodjer radi o odlicnom borcu koji ce tek ostaviti traga u MMA.
Router je offline   Reply With Quote