View Single Post
Staro 19.08.2010., 00:46   #7
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
jebiga, stvarno ne znam sto da kazem. zato sam ti i rekao prije slanja da, cim ti dode graficka, ju upiknes u komp i vidis da li radi, cisto zbog poste. da si to napravio vidio bi/znao bi da li je odmah do graficke ili ne............ iako nebi rekao, jer S2 ima one blize vijke koji su bili fest stegnuti, ne moze bas baza hladnjaka se micati/plesati. cijeli hladnjak tj rebra i pajpovi vec nekako jer je aluminij/bakar, ali je baza poprilicno cvrsta. imao sam prije na 4670 isto S2, sada na ultri je musashi - cijeli hladnjak se hoce svinuti ali sama baza je fiksirana sa vijcima.

svakako mi je drago da se nisi isao praviti mutav i blesav, ovako javno kazem jer graficka je 100% ispravna otisla od mene. isto tako tvornicki hladnjak ima ocito sa razlogom one distancere, zasto nije sjedao do kraja - ne znam........ ali kako sam ti rekao preko PMa vec, imao je poprilicno paste na sebi, prije nego sam nasadio S2. ako se dobro sjecam bila je neka roza zvakaca, skoreno skroz i tvrdo u PM.

ok za pastu, ovako doslovce na slikama mi izgleda kao pasta. nebi nikad rekao da su dlacice, koji je to fotic uopce ako se moze znati? i da, ono ljepilo oko cipa je uobicajno, toga ima i na drugim grafickima sa ovako izdignutim core-om, socket A procesori isto ovako izgledaju, vecina chipseta (barem novijih)........

Burko je offline   Reply With Quote