Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
pokušaj nakon što upališ komp, odmah stisnuti ctrl + alt + del te ga pustiti da se boota, da li će ga tada normalno bootati?
|
Kazem, grafa radi cijelo vrijeme dok nedodje u doticaj s driverima, tek onda neradi...
Citiraj:
Autor Speedbreaker
Jesi li ju probao u drugom kompu?
|
Moj komp s win 7, i drugi komp s xp, ista stvar, kako je opisano gore...
Citiraj:
Autor Burko
cisto da se javim, ovo je bila moja 9600GT koju sam prodao Campeonatu. ispalo sranje kad je mjenjao hladnjak, poslana je sa S2 s kojom je graficka prije slanja testirana i prosla MSI kombustor. uostalom slika koja potvrduje kad je testirano i koje su temp, pod W7, tako da nije srala dok je bila kod mene:

|
A yebiga, ko ce ga znat sta mu je bilo, kad se AC S2 montira, on uopce nedira onu plastiku sto stiti GPU, mozda je iz poste dosla zguljena, a mozda sam ju ja shebao malo prebrzom montazom.. ko ce ga znat, nit sam isprobavao prije skidanja S2 i nit sam gledao oko cipa...
Citiraj:
Autor Burko
no da se okrenem problemu. kako je core toliko zguljen, od cega? ja kad sam mjenjao hladnjake brisano je sa papirnatim rucnicima, made in Billa  . mislim, od mene nije toliko zguljen, ovo kao da si isao sa hladnjakom i zakrenuo ga. ili su to ostatci paste? mislim, imas brutalan fotic, svaka cast na kvaliteti slika izbliza.......... samo se nikako ne sjecam da je cip bio ovakav, ne znam kako izgleda pod golim okom.
|
Vjerojatno se nesto klackalo pa su otisi rubovi... Ove crtice, blic je dobar, pa se vidi svaka pora

ja sam to brisao i cistio vatiranim stapicima za usi.. zato ima ovih bijelih vlakana okolo... ovo oko cipa bijelo je neko ljepilo, tvornicko, nije ni meni curila pasta oko i s cipa... Naime,stock cooler koliko god ga stegneuo s njegovim distancerima, skoro pa ni ne istisne pastu u svaki kut.. tek kad stavim nesto mekse za distancere, onda ide do kraja...
Citiraj:
Autor Burko
drugo, sto je ovo narancasto na drugoj slici, u donjem lijevom kutu? nema na drugim slikama, flesh ili? izgleda kao nesto skoreno, od cega?
|
Blic
Citiraj:
Autor Burko
trece, ajd probaj "oprati" jezgru sa mekanom cetkicom (sam cip i okolicu do one rubne plastike), mislim da medicinski alkohol u nekom omjeru sa vodom ne moze nikako naskoditi. znam da su ljudi spominjali da bucnu cijeli CPU u tu mjesavinu, ako tko zna tocan omjer i koje tekucine idu - neka napise.
|
A sad, da ga jos minivasem operem

skinuo sam skoro sve sa stapicima za usi, jedino ak se zavuklo u cip preko ovih krhotina.. al nevjerujem, jer kad prolazim stapicem po njima, nit ostaju krhotine po vati, a ni paste vise nema
Citiraj:
Autor Burko
vidim da ima paste posvuda, kakvu si pastu koristio uopce? kada si skidao S2 vjerujem da si vidio da je kod mene bio jako tanak sloj bijele paste, CMova je bila na njoj, ali nikako toliko da curi van cipa toliko
|
Nije to pasta, rekao sam vec gore, to je neko njihovo ljepilo... na slici nema ni 1 mg paste

Kod tebe je bio pretanak sloj paste
A sta sad, nisam provjeravao karticu kad sam je dobio vec sam se isao igrat s hladnjacima, tak da je grafa i dosla do mene skrhana, tko ce ga znati... I et, tu sam ja kriv... Da sam htio zahebat, vratio bi sve kak je bilo doslo i rekao da neradi
Ugl, dogovoren je kartici jedan izlazak na flesanje koje ce se obaviti ovih dana

Nenadam se nicemu, pa sta bude, bude i javim naravno ovdje...