cisto da se javim, ovo je bila moja 9600GT koju sam prodao Campeonatu. ispalo sranje kad je mjenjao hladnjak, poslana je sa S2 s kojom je graficka prije slanja testirana i prosla MSI kombustor. uostalom slika koja potvrduje kad je testirano i koje su temp, pod W7, tako da nije srala dok je bila kod mene:
no da se okrenem problemu. kako je core toliko zguljen, od cega? ja kad sam mjenjao hladnjake brisano je sa papirnatim rucnicima, made in Billa

. mislim, od mene nije toliko zguljen, ovo kao da si isao sa hladnjakom i zakrenuo ga. ili su to ostatci paste? mislim, imas brutalan fotic, svaka cast na kvaliteti slika izbliza.......... samo se nikako ne sjecam da je cip bio ovakav, ne znam kako izgleda pod golim okom.
drugo, sto je ovo narancasto na drugoj slici, u donjem lijevom kutu? nema na drugim slikama, flesh ili? izgleda kao nesto skoreno, od cega?
trece, ajd probaj "oprati" jezgru sa mekanom cetkicom (sam cip i okolicu do one rubne plastike), mislim da medicinski alkohol u nekom omjeru sa vodom ne moze nikako naskoditi. znam da su ljudi spominjali da bucnu cijeli CPU u tu mjesavinu, ako tko zna tocan omjer i koje tekucine idu - neka napise. vidim da ima paste posvuda, kakvu si pastu koristio uopce? kada si skidao S2 vjerujem da si vidio da je kod mene bio jako tanak sloj bijele paste, CMova je bila na njoj, ali nikako toliko da curi van cipa toliko.