I ja mislim da sam ubio svoju grafu

Kak sam se zurio, i kak je gainwardow stock cooler los, malo sam ocesao 2 kuta na cipu na svojoj 9600GT...
Na grafi je po def bio Accelero S2 i s njim je valjda radilo normalno, posto mi je trebao taj cooler za drugu grafu, odmah sam ga skinuo i stavio stock cooler, koji je toliko sheban da cak nije ni razmazao pastu kako treba, pa sam morao skinut negove debele tvrde distancere i stavit one mekne gumene od zalmana(dolaze s vf700)... Slucajno mi je nekako ispao onaj plasticni dio sto ide oko cipa a da nisam skuzio... I eto, radila grafa normalno, inst se sama na win 7, restart, pokrenem ja cod 4 radi on normalno par minuta, imao sam everest otvoren da gledam temp, i taman kad sam skocio s alt+tabom iz coda u everest, nije bilo temp za grafu, i komp se resetira il baci bsod nisam siguran..
I od tada on nezeli uci u windows 7, baci BSOD prije welcome screna, nesto kao psichical memory testing, odvrti to do 100% i resetira komp...
Na XP-u grafa nakon loadanja win, prije welcome screna izbaci crni ekran i na tome stoji...
A dok driveri nisu instalirani ona normalno radi!! Tj, kad obrisem drivere preko safe moda, ona udje u win i kao instalira uredjaj i driver i nakon instalacije trazi restart i nakon restarta opet neulazi u windowse... I tako u nedogled...
Pa sad, zanima me da li se sta moze napraviti, flash biosa(neznam kak to napravit) ili je za u kantu za smece?
Na internetu sam nalazio neke stvari da ako je cip ostecen da grafa nepali.. A i s iskustvom s soc A procesorima, vecina ih i vise ostecenih od ove grafe je radilo normalno! A ak su skroz unisteni, nepale uopce...
Evo slika ostecenja: (iznad slova a i n)
Cudno mi je to kak radi normalno dok se ne inst driveri, a kad se inst onda nece nista... Da bar nece nista, tak da se nemislim dal ima sanse da je sredim ili ne...
Htio bih probat bar s flashom biosa, pa ako moze vasa pomoc sto se toga tice, bio bih zahvalan...
MOD: Bolje otvoriti novu temu nego pisati po tuđoj...