View Single Post
Staro 17.08.2010., 14:12   #2412
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Zar nisi i ti nekad davno završio sa diskovima u 5.25" radi gomilanja toplog zraka ili je to bio netko drugi od FKT ekipe?

Može koja slika od samog montiranja i obrazloženje za diskove u 5.25", a što ne gdje je nekad bio 3.5" kavez.

Inače samo riječi pohvale od spcr nastrojenog kolege.

Zar i ti Bilo je svačega...stari još nezna gdje su mu je nestao par gaća Preferiram one široke gume pa disk cik-cak između njih, ali mi ovaj put nisu bile pri ruci.

Po 2 gumice, duplane na svakom "vezu". Obavlja posao solidno mada sam možda trebao još malo to zategnuti. Ovako sam stavio jer su ovi diskovi hladni (32 stupnja oba u ovom trenutku) i htio sam čim veći otvor na prednoj stranici odakle će zrak nesmetano strujati u kućište. Mislim da ću maknut ovaj vent sprijeda jer ne vidim neke veće razlike u temperaturi osim povećanja buke. Zašto disk u 5.25? Pa najviše zbog lakoće manevriranja jer na ovaj način ćeš u rijetka kućišta moći montirat disk...moj stari Chief LCX je bio jedan od njih. Idealno bi za to bilo kućište kao Antec 902 ili Sharkoon Rebel 9 koji po defaultu imaju odzgora do dole mjesta za 5.25" uređaje i imaju poseban odvojiv kavez za 3.5" uređaje. Za ono što meni treba ovo je taman