Citiraj:
Originally posted by |RRSAF|Mad_Duke
Totalno nije istina. Dapace, izvukao bi dobrih 25% perfomansa, a to znaci nesto kaj je totalno sporo bilo na recimo 45 fpsa. sad vec postaje igrivo.
|
Bullshit. Erratum samog Celerona je povelik i na defaultnim taktom. Njegovim povecanjem, kojeg nisu uspjeli ni izvesti ni Intelovi inzinjeri desavaju se neke ruzne stvari. Sam Intel je shvatio zasto ne moze s CuMineom preci te taktove, ponajprije zbog nekih nezgodnih nuzefekata na velikim frekventijama kao korupcija i gubitak koherencije cachea, prerano upisivanje nekih MMX instrukcija u memoriju a da ne pricam o tome kako na chipsetima koji nisu imali optimiziranu arbitrazu latencija za Celerone bilo problema sa komunikacijskim protokolima na visokm FSBima.
Citiraj:
Ja sam svoju 800Mhz uspio natjerat do 1200 samo bios ekran, a radila mi je na 1100 Mhz stabilno. Imao sam prejebenu plocu. Iwill WO2-R. Jedino kaj je njemu sada problem kaj bi trebao nabasat na neku jacu memoriju. A ne PC133. Temp mu je oke.
|
Tvoj procesor je 150MHz sporiji od njegovog. Ti si dobio otprilike onoliko koliko je brz najbrzi Celeron 1.1GHz 6-8-A stepping, IIRC. On hoce 200 MHz vise od toga s brzim procesorom. IMO, tesko i neisplativo. Uz to sto si ti imao dobru plocu i Solano-3, a pitaj boga kakav on chipset i plocu ima.