View Single Post
Staro 14.08.2010., 23:30   #5809
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor BlackZ0r Pregled postova
meni su se izlizali navoji na pedali tj ono dole gdje se zavidava u osovinu iso sam kod svog servisera i reko je da trebam mjenjat osovinu zupcanik i pedalu i kad mi je to sve zbrojio je doslo preko 1000kn tako da mi je to malo prekskupo samo za to?sto vi mislite?
To je skuplja opcija. Jeftinija je ona opcija da ti majstor napravi novi navoj (upreša novi komad i izreže navoj na njemu).
Za 800kn se nađe SLX pogon na oglasnicima koji je vec odlican pogon. Ja vozim Truvativa najjeftinijeg i osim sto sam spigao srednji zupcanik, sve ostalo radi tip top. A cesme je vece taj Isoflow kojeg imam.
Citiraj:
Autor sttorm Pregled postova
oftopikom...za tebe je blato kad uletis u lokvicu na tresnjevackom placu stari..ili!?nisam to mislio...kad si vec takav maher objasni prvo sta smatras ''teren i blato'' a sta vozjnu po maksimirskom parku jel to nije isto...
Uuuuu što si mi reko' . Tvoj post je ni vrit ni mimo. Nitko nije niš pitao, a uletio si ko' Betmen u temu, rekao par gluposti i kontradikcija, osim ono o veličini bajka - i ostao živ.

Nek' ti momci vele di se vozimo i po kakvom terenu. Uostalom, čitaj temu pa ćeš vidjeti da smo prošli Sljeme uzduž i popreko, te i one "najgore" staze tipa 57-ica ili jedinica nakon kiše. A bijo sam i na Japetiću sa frendićem Salvarezom, na oštrom kamenju koje ti pojede gume samo tako, a moraš kočiti inače padaš i mama te više neće prepoznat nakon toga.
A bio sam i u Maksimiru kojeg spominješ - to sa djevojkom vozim. Jedino Dotršćinu još nisam odvozio.

Želja su mi Učka i Velebit odvozit malo =).