Citiraj:
Autor BlackZ0r
meni su se izlizali navoji na pedali tj ono dole gdje se zavidava u osovinu iso sam kod svog servisera i reko je da trebam mjenjat osovinu zupcanik i pedalu i kad mi je to sve zbrojio je doslo preko 1000kn tako da mi je to malo prekskupo samo za to?sto vi mislite?
|
To je skuplja opcija. Jeftinija je ona opcija da ti majstor napravi novi navoj (upreša novi komad i izreže navoj na njemu).
Za 800kn se nađe SLX pogon na oglasnicima koji je vec odlican pogon. Ja vozim Truvativa najjeftinijeg i osim sto sam spigao srednji zupcanik, sve ostalo radi tip top. A cesme je vece taj Isoflow kojeg imam.
Citiraj:
Autor sttorm
oftopikom  ...za tebe je blato kad uletis u lokvicu na tresnjevackom placu stari..ili!?nisam to mislio...kad si vec takav maher objasni prvo sta smatras ''teren i blato'' a sta vozjnu po maksimirskom parku jel to nije isto... 
|
Uuuuu što si mi reko'

. Tvoj post je ni vrit ni mimo. Nitko nije niš pitao, a uletio si ko' Betmen u temu, rekao par gluposti i kontradikcija, osim ono o veličini bajka - i ostao živ.
Nek' ti momci vele di se vozimo i po kakvom terenu. Uostalom, čitaj temu pa ćeš vidjeti da smo prošli Sljeme uzduž i popreko, te i one "najgore" staze tipa 57-ica ili jedinica nakon kiše. A bijo sam i na Japetiću sa frendićem Salvarezom, na oštrom kamenju koje ti pojede gume samo tako, a moraš kočiti inače padaš i mama te više neće prepoznat nakon toga.
A bio sam i u Maksimiru kojeg spominješ - to sa djevojkom vozim. Jedino Dotršćinu još nisam odvozio.
Želja su mi Učka i Velebit odvozit malo =).