Moguce da se nismo razumjeli, na poslu sam pa sam preletio na brzinu text. Ali opet mi se mjesaju kruske i jabuke kako god ja to poslozim citajuci tvoj post
Citiraj:
osim sto je slika zarkija i punija preko HDMI-ja....... zato ja pokusavam preko HDMI-ja, i nesto me laganini prca.
|
Znaci imas u sebe dvi/hdmi adapter i hdmi kabel, pokusao si ga tako spojiti ? Pitam jer kazes ... pokusavas ?!
Citiraj:
inace zasada dobar prijedlog koji cu pokusati najvjerovatnije sutra/prekosutra, cim se docepam DVI-HDMI adaptera, spojit ga tim putem. preko DVI-ja (tj preko adaptera na VGA) mi sve sljaka 5/5
|
Ovdje opet nemas adapter, kazes cim ga se docepas
Gledam POV 8800gt slicke na netu ... imaju TVout i 2xdvi
----------------
Zasto grdo ? Pa VGA je stari, analogni video prikljucak. A tvoj cuspajz od konvertera da dovuce signal do tv-a radi konverziju digitalno u analogno pa tv opet radi konverziju analogno u digitalno. Ja sad pretpostavljam da ti nisi koristio DVI/hdmi konverter pa ti lijepo uzmi njega i spoji to putem HDMI kabela kako cijeli svijet spaja
Mislim da ti zvuk nece ici preko tog konvertera posto imas nVidiu, to sljaka jedino na aticama, al nisam siguran. Nek netko potvrdi.