Meni je stari dost nabrijan za PC-e, ipak je dipl. inžinjer elektrotehnike. Dost je gadget freak (kupio si prošli tjedan stick od 512mb i neda mi prismrdit), pa ga uspiejem tu i tamo nešt ižicat. Evo sad sam dobio od djeda mraza terratec sinergy 400 Tv i neču se žalit. Svoj đeparac ubiti zapijem i zapušim (2 pive na dan i kutija bijelog malbora) tak da slabo štedim i to uglavnom kaj uštedim sjebem u linksu na gluposti (čitaj tiho hlađenje i stvari koje svijetle).
Moja je konfa ipak 2x slabija u prosjeku od ostalih forumaša. To je dosta razlog što večina njih več radi. Ja ne radim. Najbolji su mi ovi biseri koji stave u sig konfu koju slažu. Mislim kaj to koga boli kurac kaj doma slažeš. Ja eto več imam Intel matičnu sa lga 3.2 prescotom i jedan keks 256mb DDR II meme, još mi fali malo rama i grafulja na PCE EX. mislim ono fakat idiotski. Kad složiš onda napiši. Najbolji mi je mrtvi piksl, on več 100 godina slaže konfu i uredno ju drži u sigu, i onda napokon složi taj svoj High end i pazi čuda ne radi. Jel napajanje, jel grafa...