View Single Post
Staro 09.08.2010., 14:33   #3653
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
kako se vec prije nekako slicno pricalo, mislim da pojedincu nece biti problem za uplatiti 5 ili 10 kuna mjesecno, ili recimo godisnja uplata da smakne dva mjeseca pojedinacno sto bi se uplacivalo (recimo mjesecno 5 kuna, godisnje 50 kuna umjesto 60 kuna. ili 100 kuna umjesto 120 kuna, ako je mjesecno 10 kn uplata).

takoder sam za ovakav nacin poticaja, covjeku dobro dode kada dobije nekakvo priznanje, lijepa rijec zahvale i pohvale. barem utoliko da zna da netko cijeni njegov trud i znanje.

jedino jedno pitanje, ako bi i zazivjela ova ideja - da li se ocjenjuje/gleda zalaganje pojedinca od recimo danas, ili sveukupno od prije pojma nemam, 5-6 godina? masa ljudi koji su prije bili jako aktivni i korisni su se povukli, i razumjem ih, no da li oni zasluzuju nominaciju?

Burko je offline   Reply With Quote