View Single Post
Staro 07.08.2010., 09:39   #11
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Tako normalno da ti prijavljuje tu grešku ukoliko pokušavaš pristupiti OSu koji je instaliran na drugom kompu (ne mora čak biti niti druga platforma).
Trebao si samo reći da pokušavaš instalirat OS na hard koji je predhodno bio u drugom kompu i stvar bi bila daleko jasnija.
Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Ako je disk izparticioniran vec otprije, pobrisi sve particije (da ostane samo jedna) i onda ubaci u taj komp. i pokreni install..
Ovako...

Pokušavao sam instalirati 7-icu na na disk koji je prije bio na drugoj ploči (na novoj se stari OS ne diže).
Krene instalacija , kad dođe do trenutka kad treba odabrati jezik i ići next, dolazi prozor "Setup is running", nakon toga ne daje EULA-u (i accept..blabla) nego baci poruku:

" A required CD/DVD drive device driver is missing.If You have a driver floppy disc,CD or DVD please insert now.
No device driver is found,make sure that the instalation media contains the correct drivers,and click OK."

Kad bi došlo do prvog restarta, instalacija bi krenula i bez da ja stisnem tipku da boota sa cd-a.Ako bih stavio da boota sa Harda , dobio bih poruku " No system Disc,Disc boot Failure"

Stavio sam drugu optiku (gore sam napisao) i instalacija je krenula bez problema.