View Single Post
Staro 06.08.2010., 09:57   #12
-Stinger-
Premium
Moj komp

-Stinger-'s Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Isti je princip, ali je COrsair zatvoren sistem sa premalim radijatorom i kratkim crijevima, i to se nakon dužeg vremena sve ugrije toliko da ni push-pull ne može ohladiti.
Sječam se bili su neki testovi da su ostavili load od preko 15 sati na H50, nakon par sati loada je još OK, ali nakon 10-12 sati temperature samo rastu i rastu.
To se toliko grijalo da ga je samo gašenje moglo ohladiti.

Možda load od 15 sati nije neki prebitan benchmark jer će ga samo coderi tak dugo ostavljat load, ali kad je već high-end hladnjak onda treba sve izdržati.
mislim da si ti nekaj tu gadno pobrkao jer ovo što si sad rekao nema logike..
Pa nije sve istinito što piše.. razmisli logički šta se treba dogoditi nakon 15 sati loada da od jednom da H50 više nemože ohladit sistem.. meni padaju samo dvije ideje..
1. Temperatura sobe se dignula
2. Pumpa/ventilator ne rade kako bi trebale - što bi značilo da je H50 neispravan i trebalo bi ga zamjenit...

Mislim razmisli sam šta bi se trebalo dogodit nakon 15 sati što se nemože dogodit nakon prvih minuta- prvih sat vremena recimo

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ma nisu te temperature išle to throtlanja i gašenja CPU-a (i neće doći), nego je baš bio graf dizanja temperatura, razlika između loada nakon 4-5 sati i loada nakon 12 sati je bila i 15-ak stupnjeva gore, pa su valjda prekinuli testiranje jer nije imalo smisla mučiti i7 920 na 1.4 V sa 20 sati loada.

Čak je i test bio na nekom relativno "vjerodostojnom" sajtu.
Ja sam siguran da taj tvoj " vjerodostojan " sajt ima i neku adresu, zar ne??
dakle sad si od 100000 reviewa pročitao na jednom gdje piše da nevalja i ti sad imaš mišljenje kak je to stvarno nevalja, pitanje.. a jesi li ti probao to na svojem procu i potvrdio to??

BTW..
eto ti jedan video pa si pogledaj

Corsair Hydro Series H50 versus a "High-Performance" CPU cooler

http://www.youtube.com/watch?v=DQxw9Sx1-Uk

I reject your reality and substitute my own!

-Stinger- je offline   Reply With Quote