Evo da napisem i ja kratki osvrt na voznjicu. Uglavnom, cijelim putem gore su nas šprehale i naganjale 2 milfače i 1 gilfača, tako da smo mi zapravo gore išli njihovim tempom

Gore klasika, štrudle, pive, etc.
Spust je bio fin, na nekim predjelima se voda malo više zadržala ali sve fino u "voznom" stanju. Na kraju smo se skompali s jos neka 2 frajera sa nekim uber biciklima (prepostavljam da su sa dropbike-a?!)
Sve o svemu, bas ono što se traži! Dobra atmosfera, zajebancija, društvo, adrenalin dolje i to je sve
I da se kratko osvrnem na svoj bicikl. Jucer sam sa Destrom montirao nove gume, i jao meni. 2 Nobby Nic-a su gore i ja nisam mogao vjerovat koliko dobra guma čini razliku. Jednostavno osjećaj kontrole, trakcija, bočnog gripa, responzivnosti pri skretanju, jao... Imao sam osjećaj kao da mogu duplo brže voziti

A zaustavljanje i jače kočenje je dobilo novu dimenziju. Jednostavno ne mogu sakriti oduševljenje
A vilicu necu ni komentirat jer cu esej napisati. Doslovno kao da sam drugi bike kupio. Sve kako kaže moj Aljoša (preimenovao ga ja) u maratonu: "Trećina bicikla je vilica, druga trećina je rama, a treća trećina je sve ostalo."
@ Hamm: Jel ti pomaže štogod ta hemija?

@ Željac: Nadam se da nisi iščašio ili nedaj Bože da ti je napukao prst, drži se

@ max: Daj me plz podsjeti di si kupio onaj jebački superkul ruksak!
Pooooooooooosa & PLUR