View Single Post
Staro 05.08.2010., 16:43   #5722
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Evo dosli i mi nazad (zapravo ja sam doso jos prije, al za sama fischera i zeljca ne znam dal su stigli do doma)

Ostali smo zivi i zdravi

Isli gore loustekom, a dolje na pilanu, posto ja ne znam nikakve staze za dole, a zeljac i fischer znaju samo tu. Uzalud su nam bile karte iz TS i moja u 25k mjerilu

Dosli smo gore i u lugarnici zeljkec i ja drmnuli zlatni Pan, Fischer Coca-colu, a od jela je zeljac pojeo strudlu od jabuke isto ko i fischer sam kaj je on jos to pojaco sa jos jednom strudlom od visnji, a ja sam si maznuo grah sa kobasom.

Imali jesmo nekih poteskoca zeljac sa drvom, a ja sa korjenjem

Zeljac je malo pokupil neku bukvu sa prstima na nozi al je reko na licu mjesta da je sve
OK!

Ja sam na onom dijelu di pocinje ono ogromno korijenje lupio gumom u korijen i to me malo zabacilo i dok sam se nekak cupo iz te situacije sam sa pedalom zakacil drugi i sam me je prehitilo na desnu stranu i malo sam klizio po zemlji i onda se okrenuo jedanput oko sebe po boku, tak da mi je malo desno koljeno zgrebano i imam jednu crvenu tockicu na ramenu, nis strasno.

Strasnije zvuci ova prica nego kak je to izgledalo

Cak imamo i filmic

U glavnoj ulozi je Sam Fischer. Ne moram napomenut da je skoro imao sudar sa drvom na kraju filmica
zgmmax je offline   Reply With Quote