View Single Post
Staro 04.08.2010., 07:38   #158
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Ne razumijem te o kakvim predrasudama pričaš. Hvališ svoj Garmin sa najnovijom kartom, a dok si na ostalim uređajima isprobao karte stare 2 do 3 godine.
Ja sam probao garminove zadnje karte iz 2009. godine i tvrdim bez ikakvih predrasuda da su lošije od mireovih zadnjih karti iz 2009 godine.

Proguglaj malo netom pa ćeš ćuti i druga mišljenja o garminovim kartama vs. mireove karte.
Rekao sam ti već u prijašnjem postu da si pogledaš neko manje mjesto ili selo i usporesiš karte pa ćeš vidjeti razliku.

P.S.
Nemoj slijepo vjerovati Garminu da ne upadneš u Strug.
LOL, neću jer sam im još lani poslao izmjenu i to su promijenili još prošle godine (znam da se zaj... ali da, na ar od prije 2 godine bio je ucrtan novi most, a stara cesta, ali kako rekoh, to smo izmjenili pošto navigo sistemi imaju odličnu suradnju s korisnicima po pitanju dopuna karte).
Kad smo kod karata, pa pričam ti da imam i mio moov u kući A garmin je od 2009. do sad radio ogroman skok prijelazom na ar 3.0 i sada 3.1.
I malo off, prije ću upasti u Savu ili Unu koje su mi (prva 50ak m, druga cca 200m od kuće) puno bliže i puno opasnije, Strug je trenutno pedalj dubok.
Dosta off-a i zaj...., odsad pišem samo kad netko zatraži savjet