IStina Imam wind 7 i kaze mi neki problemi sa DHCP da je Disabled pa on Enable ali kad mi to napravi preko automaskig konfiguriranja kaze makne mi IP adresu i DNS i opet isto ja kad napisem vrati mi na staro, smece od d linka, btw Swich cijene se vrte oko 200 pa na gore jelda?
I Iskreno Care Probavo sam sve, ako iskljucim DHCP trebo bi radit?? jer sam probo i lan clients i sve nije uspijelo, ali Simens ima DHCP ukljucen, sad ako iskljucim na D-Linku nadam se da ce radit, ako ne Zipo malo Benizna i Derii xD
SORRY NA SPAMU!!!
evo sad sam ido na D link i Disable DHCP, medutim kaze da cu morat manualno podesit IP adrese svakod uredaja. malo me zbunilo iskreno, medutim iso sam ga opet iz struje iskljucit i ukljucit i sad radi dok me opet ne izbaci pa cemo vidjet, nadam se da je to to, jer mi dize tlak opako, da nemogu radit niti igrat kako treba, a Head admin sam na jednom od San andreas Servera Multi PLayer
EDIT: Nisam Htijeo novi post pisat, stoga sam iso EDIT, nije bas da mi ovo radi opet me izbacuje svako malo vremena =/