View Single Post
Staro 20.07.2010., 21:27   #5506
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
danas sam skinuo svetce sa neba ovima koji odrzavaju sumske puteve i sranja...

uglavnom, sljencanom cestom prema slapu sopot sam isao (u smjeru vrha sljemena), to mi je dop*** pa sa odlucio otici na gornje vrapce. tj. skrenut desno sa te ceste i spustit se dolje.
sve je ok prvih 500m ceste (izuzev sto je potok poplavio na 2 mjesta. kod 2 preljeva), kasnije iza zavoja sam se ugodno iznenadio kad sam zavrsio u sikari. neodrzavani put. zarastao... ja sam 1,90 na biciklu i jedva mi je glava iznad trave. 2 staze se spajaju na tom mjestu i ta jedna zapustena vodi na vrapce. ne da se voziti nikako. vidi se da je drvece iskrceno za put i da je cesta tu vodila (i isao sam dosta godina sa njom dolje). pizde su se na tom mjestu okretale dzipovima i do tuda je posjeceno. do tud su postavljene hranilice i tu je 2 blentavi preljev potoka. dalje... njonjo... poludio sam.
vratio se istim putem par kilometara na cestu i bilo mi je jaaaaako zabavno. zablatio sam se, promocile su mi tenisice jer sam se zavaljao u mulj i vodu (na onom izljevenom dijelu) i bas mi je super....

ona skripa i krckanje sto sam imao je pedala.... sve sredeno i ide ko ludo. cekam sljeme i malo zahladivanja jer ovo ne vodi nikuda....

Željac je offline   Reply With Quote