Na F1 samsungu imam problem, jučer sam otkrio da kad dam skidat neki video sa torrenta i pokrenem kad je nedovršen (nije skinut 100%, nego manje) video player mi ga otvori ali otvori dijelove od videa koje sam ja prethodno obrisao sa kompa. To je samo radio na tom F1 disku, na drugom nije.
Pa sam danas ujuto pokrenuo samsungov estool za dijagnostiku diska (prije toga sam normalno digao windowse i sve je radilo) i nije našao nikakve greške, i ja sav sretan, ali onda tuga i nevjerica. Windowsi se digli ali nema diska u my computeru, u disk menagmentu ga vidi ali piše da je inactive, u biosu ga vidi normalno, i u estoolu neprijavljuje nikakvu grešku (stavio drugi sata kabal i uštekao u drugi port i isto). Vidio ga je normalno u HDTune, smart status i sve je bilo ok. Stavio sam ga u drugi komp i tamo ista stvar. I nakon isprobavanja svakakvih programa došo sam do Partition magica i kad sam ga pokreno rekao je greška code 110 i kao nešto popravljo i poslije napisao greška 117 (kao nemože indentificirat slovo particije).
Pa sam poludio i formatirao ga i sad ga se vidi u my computeru, probo sam prebacit file na njega i to je prošlo ali opet pri pokretanju partition magica javlja grešku 117 (kao nemože indentificirat slovo particije). Pa sam instaliro Get data back for NTFS i sad skenira disk.
Jel imao tko takvih problema sa diskom.