Znam da se nitko nije naučen rodio ali si mogao pročitati pravila, nemoj dodavat dva (ili više) posta nego koristi edit funkciju i uredi / dopiši.
Spomenuta procedura (filmić) u tvom slućaju ne igra, plus tome ako staviš krive podatke nećeš moći ni na net. Mogao si malo potražit po forumu i naučit da je jedno javna ip adresa a drugo lokalne ip adrese u tvojoj kućnoj mreži. Prva se mijenja prilikom prekidanja / ostvarivanja konekcije ili gašenja / paljenja uređaja (u tvom slućaju).
Kod većine cab. modema kod nas web konfig je na 192.168.100.1 s tim da najčešće nemaš ovlasti za ikakve promjene osim pogleda na status uređaja i konekcije (linije).
Kako se radi o uređaju sa VoIp funkcijom vrlo vjerojatno radi u Router modu i zbog toga aplikacije koje zahtjevaju omogućen promet na određenim portovima "ne rade".
Obzirom da sam nemožeš ništa napraviti, zovi teh. podršku ili pošalji mail istoj službi i traži da konfiguriraju uređaj tako da otvore (PortForward funkcija) gore navedene portove. Ranije sam napisao da na netu provjeriš / utvrdiš jeli gornji info ispravan.