View Single Post
Staro 19.07.2010., 01:12   #388
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jucca Pregled postova
A2SD trazi kao preduvjet rootan mob, to si napravio, i mozes ga skinut sa Marketa.
Sa Marketa?

Citiraj:
Da bi instalirao kernel...
Ah, nisam te mogao dočekati i dao sam se u flešanje. Sve već odrađeno, šljaka, ali nisam previše zadovoljan rezultatima trajanja baterije. Čak sam i clock podesio na max 800 mhz, ali čini mi se da baterija prebrzo ide dolje. Budem sutra detaljnije testirao. Ugl većina se žali na taj v14 kernel, ali nigdje nisam uspio naći v11 za stock (autor ih je micao kako je izbacivao nove verzije).

Citiraj:
BTW, cestitam na uspjesno rootanom mobu, ja sam najvise vremena potrosio na to, prvo su me driveri zezali na Win7, a nigdje nisam nasao bas detaljno obradjene upute, fali mi nesto kao iClarified za Android.a, a ovo kasnije je lako
Za root sam imao spremno mali milijon tutoriala i fajlova - a onda je izašao tutorial za revoked:
http://myhtcdesire.com/modding/how-t...asily-method-1
Postoji i metoda rootanja iz Windowsa, ali je zezancija sa driverima - preporuka: Linux. Sam postupak traje max 5min.

Citiraj:
Nisu dezinformacije i kod mene i par drugih koje znam a imaju Desire.a se ne vidi apsolutno nista na suncu. SuperAmoled je miljama bolji na suncu
Vezano za vidljivost, jel vi tražite da se vide boje ili tekst? Jer ja boje nisam vidio ni na E71, dok tekst vidim jednako dobro na Desireu kao i E71. Baš sam danas bio vani i dokle god izbjegavaš da ti refleksija od sunca ide u oči, ekran je čitljiv uz max. brightness. Poruke sam slao, valjda to nešto govori