View Single Post
Staro 18.07.2010., 18:48   #2304
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo malo da se i ja pridružim temi sa svojim nedavnim kejbl menadžmentom Na slikama su malo boje "procurile" jer mi je digitalac prije kraju Nemam slučaj prije-poslije, jer nisam imao dijelove u kućištu do sad Kako to i inače biva, ništa ne može biti dobro isprve, pa je takav slučaj i mene zadesio

Ovo je kejbljiving sa Corsairom HX520W:

A ovo je kejbljiving sa Corsairom HX850W:

Pa priča ide ovako...prvi HX je ispustio dušu odmah po prvom paljenju Onda je gotovo čitav setup morao ići van pošto sam provlačio kablove ispod matične ploče. Zatim sam ubacio drugog HX-a. Na kraju mi se još i više svidjelo sa drugim, pošto on ima četiri SATA konektora na svojim kablovima, za razliku od dva komada na HX520. Inače HX850 ima prva dva PCI-E kabela "ne-modularna" pa sam iste iskoristio, iako oni modularni izgledaju estetski privlačnije, no dobro, sve u svemu mi se ne čini tak ni loše

U planu mi je sljedeće - rješavanje "propuha" u kućištu. Trenutno je unutra samo po jedan 120mm ventilator naprijed i jedan odostraga. Mislio sam dodati još jedan naprijed svakako, i to strateški u ravnini grafičke kartice. Razmišljao sam staviti i jednu osmicu na vrh jer ima predviđeno mjesto za to, no mislim da nema neke potrebe. Svakako sam mislio i promijeniti ventilatore, pošto se ovi od Coolermastera skoro ništa ne vrte, a i propuh je nikakav. Mislio sam također uzeti i sleevati one kablove za front-panel (USB, firewire, on/off, reset), no to ću kad nabavim adekvatnog bužira. Eto to bi bilo to, otvoren sam za prijedloge i sugestije
Razer je offline   Reply With Quote