View Single Post
Staro 11.10.2002., 08:55   #11
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Riješio sam problem.
3.3 linja mi je otišla 3.6 i komp se uredno gasio na high polygon testu u 3D marku (na 133mhz FSB, na 100mhz je prolazio). Linija je otišla tak visoko jer je bivši vlasnik oc-ao pa je dignuo napone. Na mojoj bivšoj ploči naponi su bili normalni (ne znam kak) pa sam zaboravio da ih je on digao. Izvadio sam Aopen 300W napajanje i stavio Aopen 250W i sve šljaka za pet (Sve dole u sigu + crdw + cdrom + 2 ventilatora za kučište) tak da vjerovatno neću ni vraćati 300W kad smanjim napon. Nemojte me sad pitati tehničke detalje jer stvarno nisam neki električar
Citiraj:
Kod mene šljaka kao ludo, tek toliko....Barem nakon flashanja BIOSA.
Dešavalo mi se slična stvar kao i sad tebi, samo što mi se komp restartao a ne gasio. Mislim da je problem puno jednostavniji od svih tih silnih prijedloga. Jače napajanje...
Ma kod mene nije šlajaklo niš (zato sam i napisao kod mene katastrofa). Flashao sam i ja zadnji bios ali niš nije pomagalo a kao što vidiš gore nije bila stvar u napajanju. Jednostavno _moja_ 8k7a+ nije se htjela bootati iz prve s XP-om plus kad bih uključio SSE u biosu w2k bi se rušili a i zip se klao sa 686b southbridgeom (misli da se tak zove) mada je izašla neka fora kak da zip proradi u stilu u biosu narihtajte ovaj mod u via toolsu drugi i onda će raditi ali mi je to bilo tak bezveze da nisam imao volje probati. Uglavnom pretražujući usenet vidio sam da škvadra ima svakakve probleme s 8k7a+ i AMD XP-ima koji su vrlo slični mojima dok opet dosta drugih nema nikakvih, uglavnom dost čudna situacija o kojoj epox nije baš puno rekao. Uglavnom ide ona sad glumit DVD/Divx player sa Duronom
Hvala svima na savjetima

Zadnje izmijenjeno od: razlo. 11.10.2002. u 09:05.
razlo je offline   Reply With Quote