Citiraj:
Autor d^_^b
Bas mi to nije jasno. Zasto u svijetu u kojem se sve okrece oko novca, oni ne zele napraviti igru za PC koja ce biti x puta igranija od onih na njihovim konzolama. Zarada bi bila x puta veca kada bi uveli princip placanja kao u WoW-u ( ne igram bas WoW, ali koliko znam tamo se dosta stvari placa, ispravite me ako grijesim)
|
Nisam fan pokemona, odigrao jednu igru, al ono, nije me navuklo. Ali ti mogu pokazati na primjeru zasto nece doci neka nova ultra kul igra.
8 Mpx kamere su na mobitelima mogle izać još davne 2005, zašto nisu? Zato što bi onda došli nakon nekog vremena do limita (20mpx) i morali bi ulagati u nova istraživanja i vidjeti što ljude zanima.
Zato su prvo krenule loše kamere i onda ih se postepeno nadograđivalo, kako bi se postepeno brali novci. Veća zarada je ako izbacuješ mobitele s 1,3 Mpx pa 2 Mpx, onda 3,2 Mpx, 5 Mpx itd. nego da izbaciš VGA kameru i onda 5 Mpx kameru.
Zašto Nintendo ne želi izbacit novu igru? Sličan razlog.
Na trenutnom sustavu borbe i na trenutnom nacinu igranja se da jos hrpa love zgrnut, zasto ubacivati nesto novo i time ovo staro maknut s trzista i na tome izgubit lovu?
Moja procjena je da će pokemoni takvi kakvi jesu izlaziti jos nekoliko godina, nakon toga će Nintendo uložit hrpu love u novi pokemon projekt i njega gurat jos 10 godina, kao sto se do sada ovaj handheld gurao skoro 10 godina.
Nije stvar u mogucnostima odredjenih kompanija, dostupnim resursima i potencijalnoj zaradi, nego u zapostavljanju trenutnog (kvalitetnog) izvora novca, koje nije potrebno. Zato će pokemoni ovakvi kakvi jesu biti još aktualni neko vrijeme.