View Single Post
Staro 13.07.2010., 10:03   #8
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor d^_^b Pregled postova
Bas mi to nije jasno. Zasto u svijetu u kojem se sve okrece oko novca, oni ne zele napraviti igru za PC koja ce biti x puta igranija od onih na njihovim konzolama. Zarada bi bila x puta veca kada bi uveli princip placanja kao u WoW-u ( ne igram bas WoW, ali koliko znam tamo se dosta stvari placa, ispravite me ako grijesim)
Nisam fan pokemona, odigrao jednu igru, al ono, nije me navuklo. Ali ti mogu pokazati na primjeru zasto nece doci neka nova ultra kul igra.

8 Mpx kamere su na mobitelima mogle izać još davne 2005, zašto nisu? Zato što bi onda došli nakon nekog vremena do limita (20mpx) i morali bi ulagati u nova istraživanja i vidjeti što ljude zanima.

Zato su prvo krenule loše kamere i onda ih se postepeno nadograđivalo, kako bi se postepeno brali novci. Veća zarada je ako izbacuješ mobitele s 1,3 Mpx pa 2 Mpx, onda 3,2 Mpx, 5 Mpx itd. nego da izbaciš VGA kameru i onda 5 Mpx kameru.

Zašto Nintendo ne želi izbacit novu igru? Sličan razlog.
Na trenutnom sustavu borbe i na trenutnom nacinu igranja se da jos hrpa love zgrnut, zasto ubacivati nesto novo i time ovo staro maknut s trzista i na tome izgubit lovu?

Moja procjena je da će pokemoni takvi kakvi jesu izlaziti jos nekoliko godina, nakon toga će Nintendo uložit hrpu love u novi pokemon projekt i njega gurat jos 10 godina, kao sto se do sada ovaj handheld gurao skoro 10 godina.

Nije stvar u mogucnostima odredjenih kompanija, dostupnim resursima i potencijalnoj zaradi, nego u zapostavljanju trenutnog (kvalitetnog) izvora novca, koje nije potrebno. Zato će pokemoni ovakvi kakvi jesu biti još aktualni neko vrijeme.

CPU: Intel Core i7 870@2.93 GHz,
RAM: 8 GB DDR3
GPU: ATI HD5830 1GB DDR5
HDD: WD Black 640 GB
Zaslon: trenutno ga nema
Mouse: Logitech MX Performance
Keyboard: Logitech G19
Ostalo: WD MyBook 1TB Mac Edition, Logitech G13 GameBoard

CPU: Intel Core i7 mobile @1.40Ghz
RAM: 4 GB DDR3
GPU: ATI HD5750 1GB DDR5
HDD: WD 500GB