Citiraj:
Autor Nybelung
Vjerujem da su se mnogi sjetili, ali dok god Nintendo nema interesa za PC nećemo ni vidjet poštenu igru.
|
Bas mi to nije jasno. Zasto u svijetu u kojem se sve okrece oko novca, oni ne zele napraviti igru za PC koja ce biti x puta igranija od onih na njihovim konzolama. Zarada bi bila x puta veca kada bi uveli princip placanja kao u WoW-u ( ne igram bas WoW, ali koliko znam tamo se dosta stvari placa, ispravite me ako grijesim)
Citiraj:
Autor Nybelung
A sumnjam da će prodati prava na Pokemon-e kad na njima milijune okreću.
|
Nazalost, ali vjerujem da bi prodali prava kada bi netko poslao ozbiljnu milijonsku ponudu koja bi se isplatila kad-tad. Uostalom, trebala bi postojati opcija da daju nekom igru da je napravi za PC, a onda da dijele zaradu.
Citiraj:
Autor Nybelung
Inače, bilo bi zanimljivo igrat, recimo, Pokemon Emerald u 3D-u. 
|
Ne smo zanimljivo, nego nenadjebivo sa obzirom na game-sranja koja gutamo u zadnje vrijeme. Na 1 dobru igru dolazi XY totalnih gluposti.
Zamisli samo prostrani svijet koji bi mogao istrazivati, pa onda borbe protiv lidera dvorana za bedzeve koje bi kontrolirao AI, a zatim dalje istrazivanje svijeta u kojem bi sretao druge trenere i onda se sa njima borio (govorim o stvarnim ljudima). A onda kada skupis sve bedzeve onda neka se organizuje turnir (nesto kao Johto) gdje bi igrao sa svim ostalim ljudima koji su se tamo kvalifikovali.