View Single Post
Staro 12.07.2010., 19:18   #4
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor bojko Pregled postova
Steta, vec sam mislio da igraci mogu sami biti pokemoni Bilo bi zanimljivo igrat iz perspektive npr. Caterpiea.
Pa ni to nebi bilo lose, ali je zanimljivije da budes trener, a da se mozda boris iz pokemon perspektive nesto kao TPS.

Pokemoni su bili i ostali nevjerovatno popularni i nije mi jasno zasto nitko nema muda ili nece da napravi pravu PC igru sa pokemonima jer GB i DS su dosadili i taj sistem borbe.
Ali tko ce to praviti iako imaju sve podatke na Bulbapediji, ali jok, radije ce oni praviti Kriza sranja i ostale gluposti nego nesto sto bi vratilo osmjeh na lice svih onih koji su odrasli uz pokemone, one koji su tek postali pokemon fanovi, sve to sa zaista ogromnom zaradom.
Zivimo u 2010 godini u kojoj igre izlaze k'o lude, a dosta njih je losa prerada filmova ili plod ne-bujne maste.

Nedavno sam na jubitubi vidio dobar klip iz neke igre gdje je pokemon borba predstavljena kao borba na street fighteru i zaista sam ostao odusevljen zajedno sa gomilom ljudi koja je komentarisala video.
Ni taj 2D sistem borbe nije los, ali 3D bi bio nenadjebiv gdje bi imao sve gradove koje smo vidjeli do sada i sto je najbolje za proizvodjace igre, ne bi trebalo puno maste da se to sve napravi, samo je potrebno pogledati tih 104 GB-a video materijala koliko je dosad izaslo i vec bi imali odradjen veci dio posla oko osmisljavanja svijeta, sistema borbe, likova i primarnih i side questova. Ostalo bi samo popuniti rupe medju gradovima, ali to ne bi trebalo biti tesko.

Nazalost, izaci ce jos mnogo NFS, Crysis i ostalih sranja prije nego se netko sjeti neceg ovako popularnog i dobrog.

d^_^b je offline   Reply With Quote