View Single Post
Staro 10.07.2010., 22:56   #5382
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor C.J.B. Pregled postova
@Renesis

uf, alpe, koji je to negdi gust vozit, jest da je zahtjevno, ali covjece to je sasvim jedna druga dimenzija...sretno gore

@ D-I-A-B-L-O

neki okvirni plan imamo, ali sve je podlozno promjenama..uglavnom, sigurne postaje su plitvice, krka, primosten, split, makarska, peljesac..a i planiramo neke juznije otoke odvozit, vjerojatno korculu i mljet..mozda i do dubrovnika se zaletit, za povratak bi odabrali nesto drugaciju rutu, da se ne vracamo bas istim putem..
kolega ima 14 dana za put, ja cu mozda ostati kojih 20-25 dana..malo je skupo ako nemas potrebnu opremu, ali moze se
Pa ovako, ja bih pičio do Otoka Brača, znači sa vama do Splita, bez obzira kojom rutom idete.
Pošto sam ja iz Siska, možda da iskombiniramo da se nađemo negdje u Tušiloviću ili tako nešto, pošto ja od Siska imam do tamo jednako kao vi iz ZG-a.

Za natrag si razmjenimo brojeve mobača pa ako mi budete u igri u povratku- super, a ako ne, natrag furam sam.

U svakom slučaju mislim da bismo trebali razmjenit brojeve moba, pa mi ostavi na pm svoj broj, ja te zvrcnem