View Single Post
Staro 10.07.2010., 10:09   #15
Nello
Premium

Datum registracije: Apr 2010
Kod smrzavanja mogući uzrocu su:
Hard disk, cd rom, cd pržilica, dvd rom, dvd pržilica, floppy disk, memorija, zvučna kartica, modemska kartica, lan kartica, usb kartica, grafička kartica i moguć loš kontakt sa SATA kabela, IDE kabela. Floppy kabela. Valja sve provjeriti s neki programom da utvrdite dali ima kakvih nepravilnost. Kod CD/DVD čitača/pržilice treba isprobat kako se ponaša učitavanje te probni testna instalacija ako radi bez greške onda je ok. Hard disk, CPU, grafička kartica provjerite temperature ako je ok. Provjerite da li vam radi zvučna , modem. lan i usb . Sve valja testirati tako da lakše nađete koji vam uzrokuje kod smrzavanja. Ja sam jučer istraživao i riješio problem kod smrzavanja i našao problem kod smrzavnja a to uzrokuje DVD pržilca te dvd pržilicu sam izbacio i stavio drugi perfektno radi i više nesmrzava kompa. Znak smrzavanja se javlja kod nekih PC komponenta da nešto nije uredu i da neradi kako treba i to treba istraživati.

EDIT: Provjeravanja zapis događaja pogledajte na Upravljačka ploča, Administrativni alati, pregled događaja i kliknite ova dva a to su: Application i System ako se tamo pokazuje crveni križićito vam ukazuje problema na računala ako kliknite na crveni križić i dobit ćete objašnjenja u pomoć i podrška u windowsima. I onda ćete znati na čemu si.

Zadnje izmijenjeno od: Nello. 10.07.2010. u 10:14.
Nello je offline   Reply With Quote