View Single Post
Staro 08.07.2010., 09:58   #5312
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
A nije radila dobro, morao sam Sad radi super ali ne mogu zašarafit "govno" nego do pola. Preload radi kao na novoj vilici. Mislim da sam shebao radi brzopletosti jer je bilo sve jednostavnije nego sam zamislio. Sad se mogu vozit ali bez opterečenja na vilju da mi ne doleti opruga u oko (ne može ali bi smješno izgledalo ) pa mogu lagano obilazit servise. Ne da mi se na curinom žutom ghostiću, izgledam ko pikica na njemu (inače taj je u novom Bikeru proglašen najboljim bajkom do 3000kn)

Bizmark prvi, koji bi još mogao posjetiti?

E da, ja imam Autan protiv komaraca i krpelja, ne idem nigdje bez njega. Sad ću probat onaj u spreju kad potrošim ovaj koji se prska (valjda taj u spreju ne treba razmazivati jer onda zamastiš ruke)

Još nešto Kočnice mi sad rade odlično (sa discobrakes paknama) prije sam vozio zapravo sa 20% kočnica, a nisam ni bio svjestan toga jer sam kupio bike sa nekih 50% pakni.

EDIT: Nisam imao sreće, nema nigdje čepa. Još mi se jedan majmun u Vlaškoj 66 narugao. Bio sam u pristojnost modu, pa ga nisam poslao u 3 pizde materine di mu je i mjesto...bahato đubre. Drugi momak u tom servisu je bio odličan, malo smo se napričali dok sam čekao tog idiota da mi pogleda taj kurčevi čep.

MOLIM VAS, AKO KO ZNA NEKOGA DA IMA POLOMLJENU SUNTOUR VILICU DA MI SE JAVI NA PP (nije deranje, samo da se vidi )
ovo tražim: http://slike.hr/slike/d/dsc01151_2267b.jpg

Zadnje izmijenjeno od: murina. 08.07.2010. u 15:31.
murina je offline   Reply With Quote