Citiraj:
Autor cuks
sve super samo da nema tih 6pin power adaptera za vegu.
vidi se da si se trudio 
|
A znam..neznam, kog vraga je na toj grafičkoj trebalo 2x6pin, siguran sam da bi i sa jednim jednako dobro radilo...
Citiraj:
Autor Campeonato
Lijepo tomek... Ali par pitanja:
1. Zast 2 venta na AC-u? Razlika je mala u usporedbi s jednim, a i sam kazes a brijes na tisinu, al ak nema razlike u buci, zaboravi...
2. Zar taj seasonic nema vlastitit 6 pin power conector? Svugdje po netu vidim da ima, al ako taj tvoj nema, probaj naci negdje onaj molex to PCI-e adapter koji je dolazio s aticama, eo ovaj: http://images10.newegg.com/NeweggIma...102-715-08.jpg
3. Nisi li naopako okrenuo napajanje? Ovi kablovi sto izlaze iz njega trebali bi biti uz desnu stranu kucista, ne kao kod tebe lijevo...
|
1) Radi se o 2 Kama Flow 92mm 1200rpm @5V koji su izuzetno tihi, a na ovaj način se hladi cijeli Twin Turbo i temperature su mizerne (35 idle , 55 load, 60 sa furmarkom). Izuzetno su tihi i što me iznenadilo čak i na 12V imaju nenametljiv i zvuk. U principu su nečujni a dodatan vent poboljšava hlađenje za cca 4-5 stupnjeva.
2) Jok, S12-380 ima samo 5 molexa, 2 sata , 1 24pin i 4pin priključak. Bilo mi je dosta dosad al sad bi mi dobro došlo neko elegantnije riješenje za napajanje grafulje, ako ima tko kakvu ideju navalite.
3) Jok, to je Seasonic S12

Vent je dolje, zamjenio sam D12SL-12 koji je bio nutra sa Slip Stream 1200rpm, napajanje izgleda iznutra ko da je jučer izašlo iz dućana a ne da je staro više od 3 godine