View Single Post
Staro 06.07.2010., 21:40   #41
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Najvecinoob Pregled postova
A osim toga da imam nekog ko mi to moze rjesit, mislis da bi tu pitao?

i nema nikoga iz zagreba tko bi ti mogao pomoci? nisam mislio na prijatelja iz skolske klupe, valjda bi se dalo naci par ljudi koji ce ti izaci u susret iz zagreba. sredi prijevoz do toga nekoga sa kompom, poslije toga pocasti ako ti sredi problem i to je to.

inace po onim slikama iz OCCT-a, kako su vec ljudi rekli, imas problem sa pregrijavanjem procesora. i to gadnih problema .

nego, par pitanja. ako me pamcenje dobro sluzi, ti si sa ovim 6000+ X2 trebao dobiti jaci tvornicki hladnjak, nesto ovakvo:

imas ovakav hladnjak ili nesto drugacije? i mozda cudno pitanje (tebi), koliko si paste stavio i gdje? i jesi provjerio kako je pasta nanesena na cpu ili hladnjak? najbolji nacin da to vidis je da skines staru pastu (ovu koju si ocito nedavno stavio), i jako tanak sloj naneses na IHS procesora. stavis hladnjak, stegnes sve. i onda skines hladnjak nazad i vidis koliko se i kako pasta razmazala po hladnjaku. ako je prakticki duplo tanja kolicina na bazi (znaci jako jako tanka kolicina paste) - nije do hladenja. ali svakako bi bilo dobro probati sa drugim hladnjakom, cisto da se hladenje eliminira kao uzrok problema.

Burko je offline   Reply With Quote