Konačno sam se odlučio za grafičku i izbor je pao na SAPPHIRE VAPOR-X HD5750, čisto zbog glupih razloga npr. ne grije se previše i nije prebučna pod opterećenjem, a performanse koji fps više ili manje su mi svejedne. Uglavnom, mam 2 pitanja:
1. U specifikacijama piše "500 Watt Power Supply is required", a ja imam Corsairovo napajanje od 450W. Je li to dovoljno za upogoniti ovu karticu?
2. U spec. također piše:"The latest PCI-Express 2.0 specification doubles data throughput from 2.5Gbps to 5Gbps allowing you to exploit the full performance potential of your graphics card." Pitanje za svaki slučaj: Ako imam obični PCI-Express (ne 2.0), grafička će također raditi zar ne

?
Ako imate prijedlog alternative ovoj kartici (i objašnjenje zašto) rado ću ga pročitati.
Konf. možete vidjeti u mom profilu, također imam 2Gb DDR2 667Mhz memorije, a imam ploču koja podržava DDR3 i FSB do max 1333. Je li mi preporučljivo uzeti 2x2Gb DDR3 memorije od 1333 Mhz? Ne bih ulazio u trošak osim ako performanse neće biti mega osjetne.