View Single Post
Staro 04.07.2010., 11:04   #5255
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
marauder je prošao tu stazu sa cca 50kmh po mokrom, sa vbrakeom Ispraksirat ćeš se, samo idi gore kad god možeš, ja sam skužio po sebi da svaki put dobiješ iskustvo više. I Dotrščina je dobra za istrenirat se iako je čišća i preglednija staza.
Nekad je bolje pustit kočnice i probat se dovest u bolju situaciju za kočenje, nego stisnuti u nadi da će te usporit a ono zajeb - em ideš sve brže, em nema kontrole.
Probaj promjenit pakne (čini mi se da je @Nik bio stavio na Voltagea neke dobre, pa ga pitaj) i prilagodi sebi nagib ručica, možda ti ne odgovara, pa ne možeš dozirati precizno.
Dobar bajk imaš, skužit ćeš nakon nekoliko puta da si neke greške možda napravio radi neiskustva. Sjećam se da je meni Renesis rekao prije nekih 2 mjeseca - potroši te pakne koje imaš i onda ćeš već znati što tražiš od kočnica - bio je potpuno u pravu.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Postavljam se ja iza i pazim al ima situacija kada ne mozes drzat kocinicu vise jer te ruke bole od stiskanja
Trebam ti ja dati da probaš ove moje, pa da vidiš šta je napor. Grče mi se prsti u snu od kad imam bajk

Kad se opet ide?

P.S. Table Top su brutalne kad je suho! Brze ko metak, samo se bojim da ću ih prebrzo potrošit ali za to i služe

Zadnje izmijenjeno od: murina. 04.07.2010. u 11:10.
murina je offline   Reply With Quote