Postavka je na IDE pa se tu ne krije rješenje.
Za dvije ATIce...mislim da onboard radi bez problema. / drugačije rečeno ,za dobivenu sliku mi nema smisla krivit drajvere. To mi izgleda samo kao produkt vlastih postavaka u kontrol panelu...Poprilično sam siguran da bih dobio uredan desktop s onboard grafe kad bih mogao njen izlaz postavit kao primarni monitor.
No kako nema šanse da uđem u win nemam nekih mogučnosti za test
Danas mi je sinulo kako bi jednostavno mogao bekapirat neke stvari tako da izvadim sistemski disk iz kompa te ga utrpam u sharkon disk dock / spojim ga USBom na laptop. Šteta što se nisam toga sjetio prije jer sad uz ovu situaciju s virusima na laptopu...
Nego , iako nisam našao rješenje uz svo ovo studiranje raznog po netu , nebih rekao da je sve bilo uzalud jer se višše ne osječčam toliko "pao s marsa" ...
No kako mi je ovo lagano došlo navrh glave večeras sam pričao nekom poznaniku od prijatelja što sam sve probao i kolikko me sve izludilo.
A onda sam iskrcao 100kn da mi se to sutra rješi. Rekao momak da nema nikakvog problema trebalo petljat po driverima ,BIOSU i bilo čemu što je potrebno da mi se rješi problem. Tako da sutra javim što je bilo s svime.
btw, windfucker
hvala na komentarima i sugestijama tj. što si ostao tu nakon što se pokazalo da ovo neče bit rješeno u par minuta.