View Single Post
Staro 03.07.2010., 11:22   #7
The Satara
Premium

The Satara's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
igram već par dana i igra je u globalu neloša, ako možete zanemariti činjenicu da je eurposka verzija igre izašla kao 1.06 (dakle patchana već šest puta!) i svejedno sadrži ogromnu količinu bugova od kojih su neki stvarno nevjerojatni - npr: act IV, empire kampanja, nakon čišćenja određenog zvjerinjaka, kliknem na end turn i sad odjedanput na raspolaganju imam samo jedan elfovski grad do kojeg ne mogu doći, jer ga nema na mapi, ali mogu u njemu uredno graditi elfovske građevine i trenirati elfovske heroje koje pak ne mogu koristiti jer se nakon kupnje ne pojavljuju nigdje na mapi

UI je jedan od najlošijih koje sam vidio uopće, s gomilom nedostataka od kojih su neki stvarno iritantni - npr: probjate unajmiti heroja u gradu, odaberite jednog od ponuđenih, ali recimo da ste slučajno kliknuli na krivog pa želite odustati, e pa odustanite...ako možete ...

o odnosu s ostalim taktičkim rpg-ovima neću puno, jer sam jedino Kings Bounty dosta igrao i u usporedbi s dotičnim, D3 je inferioran u svakom pogledu.

od pozitivnih stvari izdvojio bih stvarno lijep dizajn jedinica i općenito solidan grafički dojam. tu su naravno igrivost i zaraznost (ni ne pomišljajte na igranje ukoliko trenutno imate nekih važnih obveza ), inače tipični za ovakve igre.

sve u svemu, mislim da igra još uvijek nije vrijedna kupnje, ali možda nakon nekoliko povećih zakrpa to ipak postane
The Satara je offline   Reply With Quote