View Single Post
Staro 03.07.2010., 00:05   #5238
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja imam problem, nemam zadnje kočnice. Zapravo imam ali malo Izdala me u Dotrščini, skoro sam opet skakao preko volana jer prednja bolje koči. Skinuo sam pakne, jedna je skoro gotova, a ni druga nije puno bolja. Ova manje potrošena je fiksirana (meh. kočnice su) a satrana je ona koja pritišće disk. Zamjenit ću ih sad i pokušat nešto dobit na taj način. Mislim da će upalit + šta ću još sajlu nategnit. Ako ne upali, sutra na Sljemenu otvaram i prednju i tražim najdeblji par Ne da mi se to sad, a u jutro nema šanse

Danas/predvečer: Dotrščina: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qdphencxjrysuetu

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Uspon ti je super, skroz uska vijugava stazica, taman za gumu bajka - curu mi je bilo frka da ne padne niz kosinu he he...i traje voznja dok se ne dodje do mjesta za spust.
@Nik to je ta staza (valjda) kojom si išao s dragom. Predobra staza!! Ne idem više nikad nekom drugom na Dotrščinu osim kad je neko teže blato jer se lako zaleti u provaliju. Kako nitko do sad nije rekao za ovu stazu.. Preporuka svima (osim neiskusnima )

Zadnje izmijenjeno od: murina. 03.07.2010. u 00:51.
murina je offline   Reply With Quote