Citiraj:
Autor MIK
Možda ne bi bilo loše ako možeš utrpat bicikl u auto pa dođeš kod mene.
Ja bi izbjego pedaliranje po ravnom, bit će više vremena za pedalirati u brdo
EDIT: detalje možemo preko PM-a
|
Sorry za danas, nadam se da ti nisam omeo vožnju. Ostao sam bez para na mobu, a bio sam u šumi

.
Uglavnom, danas brzinsko Sljeme, od doma do gore za sat i 20. Stvarno sam htio što brže odvesti Lojstek da vidim na čemu sam. Krenuo po izvornom Lojsteku (Lonjšćina) i do gore. Ukupno mi je trebalo 49minuta što mi se čini da je loše, podosta

. Iako sam terao koliko sam mogao, nekako glava nije dala više. Da je netko bio sa mnom, vjerojatno bi to odveo puno brže, jer na nekim djelovima sam šaltao bezveze u prvu, a noge mi uopće nisu bile umorne.
Ali spust, jedan dio veleban, drugi - koma. Išao dole po 52-ici i onda se spojio na 55-icu za koju su mi rekli da je grda na jednom djelu (put u nebo ili put u pakao, ovisno u kojem smjeru ideš). Početak staze idealan, uski single track, ali baš onaj kao iz filmove kaj vidim po youtube-u iz svijeta. S jedne strane fina nizbrdica, sa druge uzbrdica, a ja po malom singletracku polagano, tehnički. Dva puta prešao potočić neki, još malo singletracka i onda raskrižje. Lijevo 55-ica TEŽE, desno 55-ica LAKŠE (tako piše na drvetu; na kraju skužio da mi ga je netko metnuo brijem pošteno

).
Ja reko, ovo teže je valjda put u pakao idem ja na lakše. Kad ono zajeb. Nizbrdicam kočnice blokiraju kotače, a ja idem dolje preko korijena (što znači, moraš prednju puštat stalno da te ne prebaci). Na kraju jedan dio nisam mogao nit odvesti, a bio sam potpuno iza sica, s jajima na stražnjoj gumi derao. Na kraju na neki makadam (TS 4) i izašao blizu tunela.
Stvarno žalosno što je takav završetak staze, jer početak je odličan.