View Single Post
Staro 30.06.2010., 20:26   #5199
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
da samo to... nego iritantno skripanje, zujanje i brundanje svakog moguceg dijela na biciklu.
trzanje, preskakanje i zivciranje sam zaboravio

planiram si uzeti hidrauliku... nakon toga vilicu....
jedino mi je sjexxxano sto su mi shifteri i kocnice spojeni. dal postoji mogucnost da se rastavi, da ne moram odmah kupovati i shiftere za jos ohohoo love...

Eto još jedan izletnik u bajkerske vode trošenja novaca

Moraš mijenjat sve nažalost.

Upravo se vraćam sa balkona, malo počistio bajk, podmazao lanac, očistio diskove i nacentriro kočnice i prednju felgu.

DA, dobila je po nosu zadnji put na dotrščini, poprilično, prije nisam skužio jer na mjestu nisam mogao zavrtiti kotač jer je kočnica bila raštimana. Sad kolko tolko ide ravno, još na jednom mjestu ima trzaj al mi se nije više dalo zajebavat, nemam alat za žbice pa sam malim klještima okreto niple.

Bad news je da nemam stražnjih pakni više, gdje su nestale nemam pojma, imao sam cca 30% mesa i nakon 2 sljemena ništa više...

Good news je za sve one koje misle koolstopove pakne u odnosu na original shimanove uzimat sljedeća:

Fotić nemam doma ali da mogu fotkat odmah bi skužili o čem pričam.
Čistio sam ih samo alkoholom, i shimanove i koolstopove, nakon isti broj km.
Koolstopove su na krpici kojom sam brisao zmazanoću sa njih su ostavile značajno manji crni trag nego shimanove. Također se jasno može vidjeti i razlika u teksturi površine pakne: dok kod shimana ima podosta rupica, dakle mjesta gdje ne dodiruje disk, koolstop izgleda puno uniformnije i glađe. A veća površina=bolje kočenje.

Just my 2 cents for today