View Single Post
Staro 30.06.2010., 16:39   #10
gnjepar
Premium
Moj komp

gnjepar's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
U karticu je puhao 12 cm ventilator i tako je radila jedno vrijeme. Morao sam nešto staviti da puše jer sam ju kupio takvu neispravnu od nekoga tu sa foruma tko je to prešutio. Ne znam da li je već tada bio procurio heath pipe ili se to dogodilo prije tjedan dana kada ni sa tim velikim ventom nije mogla biti ohlađena.
Tako da ovo stavljanje venta na ovakav pokvareni hladnjak ne će uroditi plodom jer je tako već isprobano i ne radi.

Možda je grafa skroz otišla pa novo hlađenje nema smisla. Događa mi se da kad komp palim ili kad već radi par minuta zamrzne mi se slika i pomalo onako trza u donjem lijevom kutu ekrana, i tako nekih 3-7 sekundi i onda se ili reboota komp ili bude crni ekran i tako stoji.

Znam da previše kompliciram sa grafom od 50 kuna (ako i toliko ) ali baš sad nemam novaca pa bih volio ovo nekako srediti.

Uglavnom, hvala koji su se potrudili staviti ovdje svoje mišljenje

EDIT: E da, i ne mogu pratiti temperaturu grafe zato jer je niti jedan program ne može pročitati (speedfan, mbm5, everest....). Tražio sam po forumima kažu da je to normalno, nešto je sjebano kod prozvodnje

Ako netko ima za prodati pci-e grafu jefino sa dvi izlazom neka se javi na PM ili gnjepar@gmail.com

EDIT 2: Iskombinirao sam nekakvu zamjenu sa kolegom [GOW]nec za hladnjak pa kad isprobam vidjeti ću da li je do hlađenja ili je ipak grafa riknula tako da za sada ipak ne kupujem grafu.

Zadnje izmijenjeno od: gnjepar. 30.06.2010. u 17:19.
gnjepar je offline   Reply With Quote