Jelc , kartica je Sapphire HD 5670 /
ovaj model
Kratkim lurkanjem po
download sekciji vidim da tamo ima svega ...osim BIOSA za DL.
Citiraj:
Autor windfucker
Ma, cak i da flešne isti BIOS možda bi pomoglo- tko zna šta se dogodilo postojecem...
|
...ja imam obicaj tu i tamo posudit koji cd a plejer mi uvjek na istom mjestu preskace s jednim piši-briši. Isprva sam mislio da je do materijala a onda sam primjetio da to radi bez obzira šta je na disku...
Shvacaš me ?
Što ako nije otišao BIOS vec neki dio na cemu je pohranjen...
To me za sad jedino koci za spomenutu akciju...
i to što prakticki nemam nacina za potvrdu dijagnoze problema osim to napravit, pa ako onda proradi , reci "do toga je bilo"
Citiraj:
Autor windfucker
Ja znam da je Links svojevremeno davao usluge flešanja BIOS-a za maticne za cca 50-ak kuna (ako se ne usudiš sam to napraviti, što te potpuno razumijem ako nisi do sada radio takvo što), možda bi to neki servis i službeno odradio.
|
Ma u životu postoji prvi put za sve

A uz gugl se vjerovatno mogu naci i upustva
kako se upotrebljava kvaka tako da...
Na drugu stranu, malo toga u životu ide po planu :-/
Citiraj:
Autor windfucker
Ili, još bolje, neki forumaš sa stažom iz ST ili okolice uz neizostavne prigodne fritule i bukaru plavca 
|
Plavca u mojoj kuci nema a fritule su masne ...
ali zato ima balantajnsa ,pelinkovca,prošeka ,pršuta, bajederi itd...
btw, forumi su puni raznih ljudi što rade sve i svašta s grafama. mijenjaju kulere , bruse iste , ceprkaju po pastama zbog stupnja dva , leme po istima zbog nekih voltaža ,kopaju po cijele dane po razno raznim benchmarkima , frlje te taktove u svih 16... a MENI ode kartica/bios SAMO OD SEBE!!
To me trenutno cini nekako ogorcenim...
Toliko da ,ako ovo uspijem rješit ...vrlo lalo bi je mogao nafrljit do daske i provrtit koji benchmakr pa nek bar ima razloga za krepat.