View Single Post
Staro 28.06.2010., 01:29   #14
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
@ Jaye
Tu je još spojen PJ /HDMI te crtTV /onboard HDMI.
misliš da je to zbucalo nešto s driverima ili pokvarilo samu karticu ?

Po pojavljivanju one crte to sam automatski odspojio...

Inače ,probao sam spojit monitor ravno na onboard gr. ali tako imam samo desktop wallpejper bez ikona

@ diablo
system restore mi je isključen otkad sam na xpu
Čovjek me navikao na ghost disketu / vratit image sistema kad se nešto zbuca. Tako da u principu mogu krenit tim putem. Ali radije nebi jer imam hrpetinu projekata upola (a da ne spominjem favorite , mejlove u outluku itd.) koje bi prvo volio bekapirat a tako ču ih izgubit.

To nastranu , pošto deinstalacija nije bila moguča u safe modu , pokušao sam na divlje instalirat novu verziju drivera / preko starih...
Ta tehnika je zapela odmah nakon početka jer mi je izronila neka poruka da se ne može detektirat moj grafički hardver...

što se tiče omraženog kontrol panela ...ne sječam se da sam ikad s time imao ikakav problem.

i da ne zaboravim. Probao sam onaj spomenuti ubuntu Live CD. Činilo se poprilično idiotproof . Međutim nakon dizanja 'tog sistema' odjednom dobijem crni ekran / monitor izgubi signal tako da.... možda je to dokaz da nevalja sama kartica.

Tako da je dalje sve po starom ...normalna slika na desktopu , zatim 10 sekundi dizanja sistema uz ovaj popup

...a onda nestanak slike što sam več pofotkao