View Single Post
Staro 17.12.2004., 10:07   #20
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by Bubba
Jebiga. Radi se o tome da ljdi jednostavno kupuju stvari koje im definitivno ne trebaju, ali je ipak stvar prestiza. Sve te fancy komponente imaju cjenovne pandane s nezamjetno slabijim performansama (50% cijene za 10% performansi definitivno nije povoljan omjer).
Mislim da baš to ljudi koji kupuju "nepotrebne" stvari tjeraju cjelu stvar naprijed. Zahvaljujući njima mi sada imamo brze: grafičke, memorije, procove, matične sa svim mogućim čudima za SITNE PARE!!! Da svi razmišljaju "razumno" Bilo bi nam dosta P3, sa 256MB, 64MB grafička.
Da ljudi imaju zdravi razum ne bi se nitko popeo na K2 ili M. Everest. Zar bi zdrav razum išao na prvi let preko Atlanskog oceana??? Zdrav razum sjedi doma, pije čaj, grije se uz kamin, a zanesenjaci, ljudi "manje razumni" probijaju granice.

Citiraj:

Tocno to, ali nije mi jasno zasto se svi izivljavaju na racunalima. Ako vec imaju lovu, nek vode curu/zenu/ljubavnicu na veceru, idu u kino, kupe si CD, odu na izlet. Postoje stotine stvari na koje mozes ulupat lovu a ne u krajnje beskorisne kompjutere, koji se ionako mijenjaju svaki cas...
Mislim da bi se ekipa sa Iskrice u potpunosti složila sa ovom konstatacijom.
MIK je offline   Reply With Quote