Citiraj:
Autor Uber Gosu
Moguće je da win7 sa aplikacijama koje vjerojatno koristiš pojede ko od šale te 2 gige rama pa onda počinje "frezze time". Ovo lako provjeriš paljenjem task managera
Drugo što mi pada na pamet je da si na webu pobrao neko zlo (virus, etc.) što u kombinaciji sa svim windowsima  doprinosi brzom i značajnom padu performansi 
|
Provjereno. uzima nekih 500mb sedmica(više manje), ali opet giga i pol preostalo bi trebalo biti i više nego dovoljno za dvojku.
Citiraj:
promjeniti treba u cod-u postavke (max_fps 300).. a za testove neznam kaj bi rekel.. treba probati bez aera i tih điđi miđi...
eh da.. da mi nije ošišani vf700 na nf4 i HR-03SLI na grafi.. još bi i mogel
doduše mogao bi okrenuti cooler s grafe na dolje... ali ovak mi grije proca...
Budem nekaj skemijal pa se javim!!! (možda)
Poz i LP
|
Igram cod aktivno vec jako dugo vremena pa postavke unutar igre nisu upitne. Sve je konfigurirano tako da ugasi što više detalja i da dobim na performansama. Znači com_maxfps 250, polygonoffsetbias, aa off ,decals 0 itd.
Citiraj:
To stoji da OS popapa rama.. a ni nigra nije baš brzio sita...
Prije svega. probaj promjeniti temu na 7-mici. stavi onu socijalnu ko 95-tice.. pa vidi ima li ikakve razlike. i javi nam!
|
Promjena teme nije ništa poboljšala(svejedno hvala na prijedlogu).
Kao što sam rekao ne sjećam se je li se to desilo prilikom promjene OS-a pa mi povratak na xp izgleda kao jedina prihvatljiva opcija zasad.
Pošto sam kod kuće sad tek sutra cu to napraviti pa ću napisati je li ima kakvih promjena. LP