View Single Post
Staro 26.06.2010., 13:35   #10
tgzy
Registered User

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Moguće je da win7 sa aplikacijama koje vjerojatno koristiš pojede ko od šale te 2 gige rama pa onda počinje "frezze time". Ovo lako provjeriš paljenjem task managera

Drugo što mi pada na pamet je da si na webu pobrao neko zlo (virus, etc.) što u kombinaciji sa svim windowsima doprinosi brzom i značajnom padu performansi
Provjereno. uzima nekih 500mb sedmica(više manje), ali opet giga i pol preostalo bi trebalo biti i više nego dovoljno za dvojku.

Citiraj:
promjeniti treba u cod-u postavke (max_fps 300).. a za testove neznam kaj bi rekel.. treba probati bez aera i tih điđi miđi...
eh da.. da mi nije ošišani vf700 na nf4 i HR-03SLI na grafi.. još bi i mogel

doduše mogao bi okrenuti cooler s grafe na dolje... ali ovak mi grije proca...

Budem nekaj skemijal pa se javim!!! (možda)
Poz i LP
Igram cod aktivno vec jako dugo vremena pa postavke unutar igre nisu upitne. Sve je konfigurirano tako da ugasi što više detalja i da dobim na performansama. Znači com_maxfps 250, polygonoffsetbias, aa off ,decals 0 itd.

Citiraj:
To stoji da OS popapa rama.. a ni nigra nije baš brzio sita...

Prije svega. probaj promjeniti temu na 7-mici. stavi onu socijalnu ko 95-tice.. pa vidi ima li ikakve razlike. i javi nam!
Promjena teme nije ništa poboljšala(svejedno hvala na prijedlogu).
Kao što sam rekao ne sjećam se je li se to desilo prilikom promjene OS-a pa mi povratak na xp izgleda kao jedina prihvatljiva opcija zasad.
Pošto sam kod kuće sad tek sutra cu to napraviti pa ću napisati je li ima kakvih promjena. LP
tgzy je offline   Reply With Quote